Tražite originalan ramazanski poklon za djecu? Uz ramazansku knjigu aktivnosti: “Moj najdraži gost, RAMAZAN!”, djeca će kroz igru, svaki dan, učiti o blagodatima ovog mjeseca.

Albabi tim predstavlja svim našim nanama, dedama, roditeljima, tetkama, odgajateljima i mualimima novu knjigu aktivnosti za djecu, pod nazivom “Moj najdraži gost, RAMAZAN”.

Kupite našu interaktivnu knjigu, obradujte mališane ovog ramazana na poseban način i učinite da to ostavi lijep trag u njihovom sjećanju!

Naša ramzanska knjiga aktivnosti, kao i ostali proizvodi, nastali su kao rezultat potpune svjesti o činjenici da pozitivne emocije prema radu, učenju i vjerskim obavezama, usađene u ranom djetinjstvu uveliko predodređuju interesovanja, navike i cijelu ljudsku ličnost u odraslom dobu.

Ova knjiga je idealan poklon za djecu u vašoj porodici, komšiluku, školi ili mektebu. Primarni cilj svakog od preko trideset različitih zadataka, koliko ih nudi ova publikacija, jeste upoznavanje najmlađih sa osnovnim ramazanskim aktivnostima i običajima muslimana (namaz, post, umra, mukabela, dova i sl.) ali i kognitivni, motorički i kreativni razvoj djeteta. Tu su i Ahmed, Tarik, Amina i Esma, junaci sa kojima učimo i čiji primjer slijedimo, primjeri uzornog odgoja, ponašanja i interesovanja za svako dijete savremenog muslimana. Štampana je u boji na 48 stranica i sadrži naljepnice za neke od aktivnosti.

 

 

 

 

Promotivna cijena od 10 KM važi do početka mjeseca ramazana za narudžbe putem:

Dostava na adresu je 3 KM za područje Sarajeva ili 6 KM za druge gradove unutar granica BiH. Za narudžbe od 20KM i više, za Sarajevo, dostava je besplatna!

 

S početkom mjeseca ramazana redovna cijena interaktivne knjige će biti 14,5 KM.

 

Za narudžbe u većim količinama, cijene se razlikuju i niže su od maloprodajnih cijena.

 

Ramazansku knjigu aktivnosti, kao i ostale proizvode, možete kupiti i kod naših distributera.